назад
07.05.18

Громадяни мають бути впевнені, що в систему БПД прийдуть найкращі

IMG 20180507 094812 HDR

За результатами відкритого відбору директором Хустського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги з 7 травня 2018 року призначена Аліса Антонівна Богдан.

Представлення директорки відбулося у форматі відео-конференції директора Координаційного центру Олексія Бонюка та колективу місцевого центру. Участь у відеозв’язку взяв також директор Регіонального центру з надання БВПД у Закарпатській області Василь Попадинець.

На думку Олексія Бонюка, прозорість є однією з ключових цінностей системи безоплатної правової допомоги, тому кандидати на вакантні посади керівників регіональних та місцевих центрів добираються виключно на конкурсних засадах. Це вже другий конкурс, проведений цього року, наразі триває ще один конкурс.

«Усі повинні бачити, що кадрові рішення у системі безоплатної правової допомоги ухвалюються на засадах компетентності, досягнень та інших об’єктивних чинників. Це дає змогу залучити найкращих з-поза системи та мотивує до професійного зростання членів команди», – переконаний директор Координаційного центру.

IMG 20180507 094829 HDR

Аліса Богдан працює у системі безоплатної правової допомоги з серпня 2016 року – з моменту утворення Виноградівського бюро правової допомоги, яке вона й очолювала.

Нагадаємо, у межах відбору на посаду директора Хустського місцевого центру було подано 11 заявок.


Приєднуйтесь до сторінок Координаційного центру з надання правової допомоги у соціальних мережах:

Facebook Facebook         YouTube YouTube         Google Google+  тTwitter