назад
06.10.17

Херсонські служителі Феміди відсвяткували професійне свято

16 жовтня, напередодні Дня юриста, працівники Регіонального та місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги, Головного територіального управління юстиції, силових структур, судів, пенітенціарної служби, адвокати, нотаріуси зібрались у затишному залі Херсонського музичного училища з нагоди професійного свята.

Юристів привітали голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер, заступник голови Херсонської облдержадміністрації Андрій Балонь, начальник управління кадрового забезпечення Головного управління Нацполіції в Херсонській області Микола Кучерявий, голова Господарського суду Херсонської області Павло Пригуза та інші.

Директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Марина Єлисєєва була почесним гостем урочистого заходу.

2

За досягнення та успіхи в роботі, високий професіоналізм, особистий внесок у розбудову демократичної правової держави, забезпечення законності, прав та свобод людини і громадянина було нагороджено більше 20 юристів.

Серед нагороджених – й фахівці системи БПД Херсонщини.

Почесною грамотою Головного територіального управління юстиції у Херсонській області нагороджені:

  • начальник Іванівського бюро правової допомоги Юрій Ведмецький
  • начальник Генічеського бюро правової допомоги Валентина Волвенко;
  • начальник Верхньорогачицького бюро правової допомоги Людмила  Яценко.

3

Подяку Головного територіального  управління юстиції у Херсонській області оголошено:

  • в.о. директора Голопристанського місцевого центру Ірині Кебі;
  • начальнику відділу правопросвітництва та взаємодії  з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Херсонського місцевого центру Володимиру Куценку;
  • начальнику Нижньосірогозького бюро правової допомоги Інессі Угорчук.

У цей святковий вечір прозвучало багато теплих слів та побажань. Ми також вітаємо усіх наших колег з професійним святом і бажаємо, щоб їм завжди були притаманні чесність, порядність, професіоналізм, справедливість та людяність.

Урочисті збори завершилися святковим концертом.

Подивитись захід можна тут.

4

5