назад
27.05.16

Хмельниччину з робочим візитом відвідав радник Міністра юстиції

IMG 7429     У четвер, 26 травня, відбувся спільний виїзд народного депутата України, радника Міністра юстиції Ігоря Алексєєва, директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Хмельницькій області Наталії Стьопіної, директора Хмельницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Григорія Гоцького, начальника Головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області Віктора Худняка та його заступника Нелі Продан до Деражні та Летичева.

     Насамперед радник Міністра юстиції, керівники регіонального і місцевого центрів та представники ГТУЮ проінспектували стан приміщень, в яких незабаром розпочнуть роботу бюро правової допомоги. Як зазначила директор регіонального центру Наталія Стьопіна, приміщення у місті Деражні та смт Летичеві мають зручне розташування та достатню для належної організації роботи площу.

     У рамках робочого візиту Ігор Алексєєв в обох населених пунктах провів особисті прийоми громадян, а також відвідав пологове відділення Деражнянської центральної районної лікарні, де вручив молодим батькам свідоцтва про народження дітей. Видача документів про народження дитини безпосередньо у медичному закладі — новий сервіс Мін’юсту, який активно впроваджується на Хмельниччині.

     Принагідно директори регіонального та місцевого центрів разом із першим заступником начальника ГТУЮ провели вуличне інформування мешканців Деражні та Летичева. Перехожим роздавали інформаційні буклети про систему безоплатної правової допомоги та розповідали про послуги, які можна отримати у місцевих центрах з надання БВПД, пояснювали, які категорії громадян мають право на правову допомогу за кошти держави та який порядок призначення адвоката. Крім того, громадян інформували про нові сервіси Мін’юсту і відкриття бюро правової допомоги у їхніх населених пунктах, яке заплановане на 1 вересня 2016 року.

{gallery}img/novyny/2016/05_Traven/27_01{/gallery}