назад
13.12.15

Хмельницький місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги продовжує проведення тематичних заходів інформаційного характеру до Всеукраїнського тижня права

DSC04785     В приміщенні Хмельницької міської бібліотеки (філії) №7 до Всеукраїнського тижня права, 11 грудня проведено зустріч для працівників та відвідувачів бібліотеки, під час якої начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання первинної правової допомоги Хмельницького місцевого центру з надання БВПД Ярусевич Ірина розповіла присутнім про систему безоплатної правової допомоги в Україні.

     Під час виступу поінформовано присутніх про діяльність місцевого центру, ознайомлено з порядком роботи зі зверненнями громадян, які є суб’єктами права на безоплатну вторинну правову допомогу, що визначені в статті 14 Закону України “Про безоплатну правову допомогу”.

     Крім того, надано відповіді на запитання, що стосувалися порядку надання центрами юридичних послуг та терміну, протягом якого особи можуть їх отримати.

     Метою таких зустрічей є поширення інформації про безоплатну правову допомогу та підвищення рівня обізнаності населення щодо прав на її отримання.

{gallery}img/novyny/2015/gruden/11_3{/gallery}