назад
13.10.15

Хмельницький місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги здійснив черговий виїзний прийом громадян

IMG 1685     Одним з пріоритетних завдань місцевих центрів – є необхідність максимально наблизити діяльність до потреб громадян. Саме з цією метою проводяться виїзні робочі зустрічі та прийоми громадян. Адже в безпосередньому діалозі зміцнюється довіра населення до діяльності місцевих центрів.

     Вже стало традиційним здійснення виїзних прийомів (консультування) громадян працівниками Хмельницького місцевого центру. Вони дають змогу не лише наблизитись до людей, почути думку кожного, а й краще ознайомитись з нагальними проблеми районної громади, надати консультацію суб’єктам права.

     12 жовтня 2015 року у приміщені Центру надання адміністративних послуг Городоцької райдержадміністрації відбувся черговий виїзний прийом громадян. Працівники центру Голдзіцька О.К. – начальник відділу попередньої роботи з клієнтами та Ярусевич І.А. – начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги, роз’яснили присутнім у ЦНАПі мешканцям Городоцького району порядок надання безоплатної вторинної правової допомоги та озвучили перелік документів, які потрібно надати для отримання безоплатних послуг адвокатів.

     Громадяни звертались з питань цивільного та договірного права.

     Виїзний прийом пройшов в діловій конструктивній обстановці, жителі отримали кваліфіковані відповіді на питання. Виявлено необхідність звернутись з деякими питанням та побажаннями до керівників окремих установ району задля оперативного та остаточного їх вирішення. 

     Крім того, працівниками Центру здійснено вуличне інформування у м. Городок.

     В ході зазначених заходів було роздано 50 інформаційних листівок.

{gallery}img/novyny/krugli_stoli/october_2015/13{/gallery}