назад

Хмельницький район: про організацію роботи виїзного консультаційного пункту домовились з головою Гвардійської сільської об’єднаної територіальної громади

IMG 2268     У вівторок, 24 травня, начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання первинної правової допомоги Хмельницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Ірина Ярусевич побувала у селі Гвардійському Хмельницького району, де зустрілася з головою Гвардійської сільської об’єднаної територіальної громади Тетяною Нетребою та старостами сіл Райківці, Жучківці, Олешківці, Гелетинці,Чабани, Хоминці та Данюки.

     Під час робочої зустрічі  говорили про функції, які виконує Хмельницький місцевий центр з надання БВПД, поняття безоплатної вторинної правової допомоги, категорії громадян, які мають право на таку допомогу, та порядок подання і розгляду звернень про надання безоплатної вторинної правової допомоги.

     Принагідно Ірина Ярусевич розповіла представникам громади про реформи, що нині відбуваються у галузі юстиції, зокрема про створення бюро правової допомоги на базі міськрайонних управлінь юстиції, які ліквідуються.

     Результатом візиту стала домовленість з головою Гвардійської сільської об’єднаної територіальної громади про організацію роботи виїзного консультаційного пункту та направлення до місцевого центру мешканців громади, які потребуватимуть фахової юридичної допомоги.

     Після зустрічі з очільником громади та старостами сіл начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання первинної правової допомоги провела прийом громадян. За правовою допомогою до неї звернулося п’ятеро осіб, яким було надано консультації з питань соціального забезпечення, житлового та трудового законодавства.

{gallery}img/novyny/2016/05_Traven/25_01{/gallery}