назад

«Хочу, щоб сталося чудо…» – відбувся черговий прийом сімейної радниці у Другому львівському місцевому центрі

2 Centr pruyom1Черговий офіційний прийом сімейної радниці Львівщини відбувся сьогодні, 18 грудня, у Другому львівському місцевому центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Поруч з сімейною радницею Надією Філінською-Іваньо з клієнтами спілкувались представники Другого львівського місцевого центру з надання БВПД, Головного територіального управління юстиції та патрульної поліції у Львівській області.

Як відзначила пані Надія, позитивно, що багатодітна мама, яка зверталась за консультацією раніше, вже отримала витяг з державного реєстру, яким підтвердила свій статус потерпілої від домашнього насильства 

для отримання безоплатної вторинної правової допомоги.

«Хочу, щоб у ці передсвяткові дні сталося чудо для однієї дівчини. Вона вже повнолітня, і 8 років не чула нічого від батька. І «не чула» тут не лише в переносному значенні» – дівчинка потребує слухового апарату. Їй заборгували по аліментах більше 30 000, батько живе в Іспанії…» розповіла сімейна радниця.

Під час прийому мешканці регіону звертались з приводу консультацій щодо питань: поділу подружнього майна, виплати заборгованості по аліментах, порядок побачення з дітьми, вчинення домашнього насильства.

Загалом за весь час роботи (з 6-го листопада) до Надії Філінська-Іваньо офіційно звернулось 19 осіб.

Нагадаємо, прийом сімейної радниці відбувається щовівторка з 10 до 17 год. у Другому львівському місцевогму центрі з надання БВПД за адресою: м. Львів, вул. Винниченка, 30.

Ініціатива «Сімейні радники» – це спільна ініціатива Міністерства юстиції України, державної системи безоплатної правової допомоги та громадськості. Сімейні радники співпрацюють з юристами системи безоплатної правової допомоги, фахівцями державної виконавчої служби Мін’юсту, співробітниками Міністерства соціальної політики, Національної поліції, психологами та іншими представниками державних структур та громадськості.

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області

Адреса: м. Львів, вул. Валова, 31, 4 поверх; тел./факс: (032)236-74-95.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України).