назад

Хустський МЦ запрацював у новому приміщенні

Hust1    19 січня відбулася урочиста презентація  Хустського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги з нагоди зміни його адреси. Відтепер Хустський місцевий центр знаходиться за адресою: м.Хуст, вул. Івана Франка, 6.
    В урочистостях взяли участь директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Закарпатській області Василь Попадинець, начальник Головного територіального управління юстиції в Закарпатській області Руслана Натуркач, перший заступник голови Хустської районної державної адміністрації Віктор Сабадош, заступник голови з питань діяльності виконавчих органів ради – керуючий справами виконавчого комітету Хустської міської ради Василь Сабадош та директор Хустського місцевого центру Наталія Дубчак.
 
Hust2
 
    Офіційне відкриття центру, нове приміщення якого площею 240 кв.м. перебуває  у державній формі власності,  розпочалось із символічного перетину стрічки. Опісля гості оглянули відремонтовані службові  кабінети, де будуть надаватися безоплатні правові консультації соціально вразливим верствам населення. 
 
Hust3
 
    Центр забезпечує доступ до безоплатної вторинної правової допомоги у цивільному та адміністративному процесах для низки соціально незахищених категорій громадян, таких як: малозабезпечені, інваліди, учасники бойових дій, діти-сироти, діти, позбавлені батьківського спілкування, переселенці та інші.
    Отримати безоплатну правову допомогу або ж скористатися правом на безоплатну вторинну правову допомогу можна, звернувшись до фахівців Хустського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги або  в бюро правової допомоги юрисдикції Хустського МЦ, за адресами:
    Хустський місцевий центр з надання БВПД
    м.  Хуст, вул. І.Франка, 6,  тел.: (03142) 5-18-01,
    відділи:
    Рахівське бюро правової допомоги
    м. Рахів, вул. Миру, 1, каб. 15, тел.: 0313-25-51-31, 
    Великобичківське бюро правової допомоги
    смт. В. Бичків, вул. Грушевського, 108, тел.: 0313-23-27-10,
    Тячівське бюро правової допомоги
    м. Тячів, вул. Незалежності, 30, тел.: 0313-43-24-03,
    Виноградівське бюро правової допомоги
    м. Виноградів, вул.Миру, 3, тел.: 0314-32-64-66,
    Міжгірське бюро правової допомоги
    смт. Міжгір’я, вул. Шевченка, 97, тел.: 0313-62-30-60,
    Дубівське бюро правової допомоги
    смт. Дубове, вул. Гагаріна 1. тел.: 0313-47-20-32,
    Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги 0 800 213 103 (цілодобово та безкоштовно з мобільних і стаціонарних телефонів у межах України)