назад
22.09.16

Інформаційно-консультаційний захід «Центр під одним дахом» у Кременчуці

KR 22 09З метою надання комплексних послуг, допомоги демобілізованим військовослужбовцям, які проходили військову службу в районах проведення антитерористичної операції у вирішенні проблемних питань їх соціального захисту  Кременчуцьким міськрайонним центром зайнятості щомісяця проводиться  інформаційно-консультаційний захід – зустріч у «Центрі під одним дахом».

До участі залучаються спеціалісти різних напрямів діяльності: департаменту праці, соціального захисту населення та питань АТО, управління охорони здоров’я виконавчого комітету Кременчуцької міської ради, міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, , об’єднаного міського військового комісаріату та Кременчуцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Представники служб розповіли присутнім про напрямки діяльності та надали відповіді на актуальні запитання  демобілізованих із зони АТО: працевлаштування, призначення соціальної допомоги, медичного обслуговування тощо.

         KR 22 09 222 вересня 2016р. участь у заході взяла в.о. директора Кременчуцького місцевого центру з надання БВПД Ірина Пушкаревська, начальник відділу правопросвітництва Світлана Терещенко. Присутніх було поінформовано про діяльність місцевого центру та новостворених бюро правової допомоги, позитивні приклади захисту прав військовослужбовців адвокатами системи безоплатної вторинної правової допомоги. Також  учасникам заходу було надано інформаційні матеріали з актуальних питань,  що турбують військовослужбовців.