назад

Інформаційно-консультативна робота серед осіб, з числа засуджених до покарання без позбавлення волі

2017 07 05M1В рамках проведення консультативно-правової та роз’яснювальної роботи начальник Кіцманського бюро правоовї допомоги Анжела Олексюк організувала інформаційну зустріч для осіб, з числа засуджених до покарання без позбавлення волі.

Захід проведено спільно з представниками Кіцманського районного сектору з питань пробації Центрально-Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції України та Служби у справах дітей Кіцманської районної державної адміністрації.

2017 07 05M2Під час цієї зустрічі Анжела Олексюк поінформувала присутніх про те, як на сьогоднішній день забезпечується реалізація конституційної гарантії права громадян на професійну правничу допомогу, розповіла у яких випадках та яким категоріям осіб така правова допомога надається безоплатно, розкрила зміст окремих положень Закону України «Про безоплатну правову допомогу», якими регламентовано порядок розгляду звернень громадян про надання безоплатної вторинної правової допомоги, організацію надання безоплатних правових послуг та інше.

Також фахівець системи БПД надала контактну та довідкову інформацію про центри з надання безоплатної вторинної правової допомоги та бюро правової допомоги, що забезпечують правове обслуговування мешканців Чернівецької області, корисні інформаційні матеріали «Бюро правової допомоги: Ваш юридичний провідник»

Окрім цього, кожен із присутніх отримав необхідну правову консультацію та роз’яснення щодо можливостей врегулювання своїх проблемних питань у правовий спосіб.

Контактна інформація! Кіцманське бюро правової допомоги знаходиться за адресою: м. Кіцмань вул. Незалежності, 83. Контактний телефон: (0 3736) 2-10-38.

Логін для «Скайп-зв’язку» із фахівцями Кіцманського бюро правової допомоги: kitsmanske@legalaid.cv.ua або «Кіцманське бюро правової допомоги»

Єдиний телефонний номер системи БПД – 0 800 213 103.
(дзвінки на вказану телефонну лінію зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України є безкоштовними та приймаються цілодобово).