назад

Інформаційно-консультативна сесія у селі Крупське

Stryi pruyomСьогодні, 14 листопада 2017 року, у приміщенні народного дому села Крупсько фахівець Миколаївського бюро правової допомоги Тарас Сагайдак провів інформаційно-консультативну сесію на тему: «Ініціативи Уряду по забезпеченню підвищення пенсій і сталості пенсійної системи» для людей з особливими потребами, одиноких престарілих жителів села Крупське.

Після проведення сесії за індивідуальними консультаціями звернулось 5 осіб з питань пенсійного, земельного та спадкового законодавства.

В рамках реалізації правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО» Тарас Сагайдак розповсюдив буклети для учасників заходу та залишив для ознайомлення у приміщенні народного дому с. Крупське.

Крім цього було роздано тематичні буклети системи безоплатної правової допомоги та КМСЄ «Захистимо права спільними зусиллями».

У цій зустрічі взяли участь 14 людей з особливими потребами, одиноких престарілих жителів с. Крупське.

Нагадаємо, за інформацією з питань отримання правової допомоги звертайтесь у Стрийський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги за адресою:

м. Стрий, вул. О. Бачинської, 1А; конт. тел. (0245)7-01-44.

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області

Адреса: м. Львів, вул. Валова, 31, 4 поверх; тел./факс: (032)236-74-95.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України).