назад

Інформаційно-правова година для вихованців Ковельської виховної колонії

1 511 грудня в рамках проведення Всеукраїнського тижня права та в рамках Загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!» представниками Ковельського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги спільно з представниками управління юстиції у Волинській області, представниками Ковельського міськрайонного відділу виконавчої служби та представниками Ковельського відділу ДУ «Центр пробації» було проведено інформаційно-правову годину для вихованців Ковельської виховної колонії на тему: «Права засудженого – дитини і громадянина».

Під час зустрічі організатори заходу розглянули теми: «Підстави та порядок звернення до Європейського суду з прав людини», «Порядок надання безоплатної правової допомоги та суб’єкти права на її отримання». Також розповіли вихованцям колонії про їхні права, які гарантуються Загальною декларацією прав людини та Конституцією України.

2 4

Наприкінці заходу організаторами були розповсюдженні інформаційні матеріали про права та соціальні гарантії осіб, які відбувають покарання та буклети про систему безоплатної правової допомоги в Україні.

Довідково:

Ковельський місцевий центр з надання БВПД знаходиться за адресою: м. Ковель, вул. С. Бандери, 5, тел.: (03352) 3-30-63.

Єдиний телефонний номер цілодобового доступу громадян до безоплатної правової допомоги: 0-800-213-103 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів по всій території України).