назад
22.11.16

Інформаційний дайджест Оржицького бюро правової допомоги

18112016yprkyltyry

18 листопада 2016 року керівник відділу «Оржицьке бюро правової допомоги» Ігор Рожко провів робочу зустріч з начальником відділу культури та туризму Оржицької РДА Віктором Рябцем та головним спеціалістом відділу Валентиною Слинько.

У ході зустрічі  присутніх поінформовано про систему безоплатної правової допомоги, та роз’яснено, хто підпадає під категорію громадян, яким надається вторинна безоплатна правова допомога.  Також було визначено формат співпраці з відділом щодо організації правової допомоги громадянам Оржицького району та обговорено напрями подальшого удосконалення та покращення умов доступу до правових послуг.

У цей же день працівники Оржицького бюро правової допомоги провели вуличне інформування громадян Оржицького району, під час якого мешканцям  селища було роздано листівки з роз’ясненням щодо  можливості  отримання первинної та вторинної правової допомоги та з контактами бюро, яке знаходиться за адресою с-ще Оржиця, вул. Центральна,22,  перший поверх, тел. (05357) 91-8-47.18112016vylinformywan