назад
18.05.17

Інформування безробітних про надання правової допомоги провели у Тростянці

OkM 2017 17 05 zustrich17 травня головний спеціаліст Тростянецького бюро правової допомоги Валерій Лилак провів семінар для безробітних, що відбувався у Тростянецькому районному центрі зайнятості. До відома присутніх осіб було доведено про їхнє право на отримання первинної та вторинної правової допомоги.

 

Семінари із загальних питань зайнятості населення та стану ринку праці проходять у центрі зайнятості регулярно згідно встановленого графіку для забезпечення поінформованості громадян у сфері законодавства про зайнятість населення та соціального страхування на випадок безробіття.

Валерій Лилак повідомив присутнім про реалізацію ефективної державної політики у напрямку розширення можливостей доступу до безоплатної правової допомоги для громадян, зокрема для осіб, які звертаються до центру зайнятості. Також було роз’яснено про перелік послуг, які надає бюро, можливості отримання правової інформації та консультацій для громадян, доступу до електронних сервісів Міністерства юстиції, а найбільш соціально незахищеним громадянам – отримання правової допомоги в суді.

Тростянецьке бюро правової допомоги та центр зайнятості мають на меті і надалі забезпечувати всебічну підтримку для розвитку їхнього співробітництва, спрямованого на підвищення рівня правової поінформованості  громадян, що звертаються до центру зайнятості.

 

Тростянецького бюро правової допомоги: вул. Л. Татаренка, 4; (05458)­ 6-60-52.