назад

Інформування безробітних у Ківерцівському центрі зайнятості

0111 березня 2019 року в.о начальника Ківерцівського бюро правової допомоги Микола Раулець взяв участь у проведенні інформаційного семінару на тему «Як розпочати свій бізнес» для безробітних, які перебувають на обліку у Ківерцівській районній філії Волинського обласного центру зайнятості.

Присутніх ознайомлено із Законом України «Про підприємництво» та надано інформацію, які особи в Україні можуть провадити підприємницьку діяльність.

02

Водночас, з метою роз’яснення питань виборчого права, в межах інформаційної кампанії «Я маю право голосу!» учасників семінару поінформовано про можливість перевірки своїх даних у Державному реєстрі виборців, а також про те, що необхідно робити у випадку відсутності такої інформації, або коли вона представлена невірно. Роз’яснено, як голосувати не за місцем реєстрації, попереджено про юридичну відповідальність за порушення законодавства України про вибори.

На завершення інформаційного семінару присутнім надано інформацію про функціонування системи безоплатної правової допомоги та Всеукраїнський правопросвітницький проект Мін’юсту «Я МАЮ ПРАВО!».

Довідково:

Луцький місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою: м. Луцьк, вул. Прогресу, 7; тел. (0332) 770717, e-mail: lutsk1.volyn@legalaid.lt.ua

Ківерцівське бюро правової допомоги знаходиться за адресою: м. Ківерці, вул. М. Грушевського, 23, тел. (03365) 2-18-49, e-mail: kivertsivske@legalaid.lt.ua