назад
15.11.18

Інформування громадян про систему БПД та проект Мін’юсту «Я МАЮ ПРАВО!»

Драбівське БПД  інформування314 листопада 2018 року фахівцями відділу Драбівське бюро правової допомоги Золотоніського місцевого центру з надання БВПД взято участь в урочистих заходах із нагоди святкування Дня працівника сільського господарства, що відбулись у селищі Драбів за участі представників органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, ЗМІ та громадськоcті.

Учасників заходу поінформовано про систему безоплатної правової допомоги в Україні, шляхи захисту законних прав, куди звертатися за правовою підтримкою у складних життєвих ситуаціях та загальнонаціональним правопросвітницьким проектом Міністерства юстиції України «Я МАЮ ПРАВО!»

Зокрема жителям Драбівського району надано більше інформації про те, як вирішити спір, як протидіяти домашньому насильству, про порядок оформлення договору оренди землі, як отримати аліменти, як вивезти дитину за кордон без згоди другого з батьків та багато іншого.

Драбівське БПД  інформування4

До відома громадян доведено, що в разі виникнення правових потреб вони можуть звернутися по допомогу до Драбівського бюро правової допомоги, яке знаходиться за адресою: смт. Драбів, вул. Шевченка, 11, телефон (04738) 3-02-59, або за телефоном Єдиного контакт-центру безоплатної правової допомоги: 0 800 213 103 (цілодобово і безкоштовно в межах України).