назад
01.02.16

Інформування майбутніх юристів про систему безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області

IMG 20160201 110458

01 лютого 2016 року студентів Полтавського коледжу вищого навчального закладу «Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна» ознайомили з роботою Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області.

Директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області Олександр Черчатий розповів студентам про розвиток системи правової допомоги в Україні та взаємодію суб’єктів надання первинної та вторинної правової допомоги відповідно до Закону України «Про безоплатну правову допомогу».

Студенти отримали інформацію про основні напрямки діяльності Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області та про кваліфікаційні вимоги, яким необхідно відповідати, щоб стати працівником системи надання безоплатної вторинної правової допомоги.

У рамках виконання договору про співробітництво, у період з 01 по 28 лютого 2016 року, шістнадцять студентів будуть проходити практику у структурних підрозділах Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області та місцевих центрах з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

IMG 20160201 110506