назад
27.05.16

Інформування мешканців м.Комсомольська про соціальну програму Уряду України.

vyl inform

26 травня 2016 року проведено  інформування мешканців м.Комсомольська про можливість захистити свої права, гарантовані Конституцією України. Працівники  Кременчуцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги  на вулицях міста розповіли городянам про можливість скористатись послугами центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Для кращого інформування громадян щодо функціонування системи надання безоплатної вторинної правової допомоги не лише у кримінальних, а й в адміністративних та цивільних справах, працівники центру спілкувались з перехожими,розповідали їм про діяльність центру, надавали у безпосередньому спілкуванні інформацію щодо можливостей  отримання правової допомоги, категорій, які мають право на безоплатну правову допомогу та перелік документів, необхідних для цього. Зацікавлені особи отримали буклети з необхідною для цього інформацією.

Мета заходу – привернути увагу простих громадян до послуг, зокрема безоплатної вторинної правової допомоги,  які держава надає безкоштовно.