назад
20.04.16

Інформування про Бюро правової допомоги в Гребінці

IMG 2203

20 квітня 2016 року директор Лубенського місцевого центру з надання вторинної правової допомоги Артем Россоха здійснив робочу поїздку до м.Гребінка.

Під час робочого візиту проведено зустрічі із керівником апарату Гребінківської райдержадміністрації Русланом Мірошником та директором Гребінківського районного центру зайнятості Наталією Широковою.

У ході зустрічі сторони обговорили проблемні питання щодо створення в місті Гребінка Бюро правової допомоги, яке розпочне свою діяльність з 01 липня 2016 року. Керівників було ознайомлено з основними функціями бюро: правової освіти населення, надання первинної та доступу до вторинної правової допомоги, доступу до електронних сервісів Міністерства юстиції України на рівні територіальної громади.

За результатом зустрічі досягнуто домовленості про інформаційне сприяння з боку Центру зайнятості та районної державної адміністрації щодо проведення конкурсу з відбору кандидатів на посади керівника та заступника керівника бюро, широкого інформування населення про його створення та наявні вакансії.