назад

Інформування студентів у рамках загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!»

IMG 9154З метою підвищення правової свідомості молоді та інформування громадян щодо механізмів захисту їхніх прав у повсякденному житті у правовий спосіб, у рамках загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!» працівники Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги провели інформування та надали практичні рекомендації щодо захисту прав студентам третього курсу Академії рекреаційних технологій і права.

В.о. начальника відділу організаційної роботи, юридичного забезпечення діяльності та персоналу Регіонального центру з надання безоплатно вторинної правової допомоги у Волинській області Мирослава Хлистік ознайомила присутніх із загальнонаціональним правопросвітницьким проектом Міністерства юстиції України «Я МАЮ ПРАВО!», його ключовими меседжами: «Знаю! Дію! Захищаю!», розкрила зміст основних повідомлень проекту, розміщених на сайті pravo.minjust.gov.ua та запросила студентів взяти активну участь у його реалізації.

IMG 9152

Під час заходу серед студентів були поширені інформаційні матеріали з питань захисту прав громадян, про безоплатну правову допомогу та буклети «Я МАЮ ПРАВО!». Також вказані буклети були розміщені на стендах в приміщенні навчального закладу.

IMG 9150

IMG 9147

Довідково:
Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Волинській області знаходиться за адресою: м. Луцьк, вул. Дубнівська, 36, тел. (0332) 78-79-96.