назад

Інформуємо голів сільських рад Путильського району про роботу системи БПД

2017 08 28V1На минулому тижні начальник відділу правопросвітництва та взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Вижницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Богдан Чопей провів виїзні зустрічі-інформування з головами сільських рад с. Підзахаричі та с. Розтоки Путильського району.

В рамках виїзного інформування Богдан Чопей ознайомив учасників зустрічі з роботою системи безоплатної правової допомоги краю, розповів про спектр правових послуг, які надають центри з надання безоплатної вторинної правової допомоги та бюро правової допомоги, окреслив категорії осіб, які мають право на отримання безоплатної вторинної правової допомоги, порядок надання такої правової допомоги тощо.

2017 08 28V2Окрему увагу фахівець місцевого центру приділив обговоренню питання щодо проведення правопросвітницької роботи серед сільських жителів, необхідності та важливості залучення до такої діяльності представників сільських рад, консолідації спільних зусиль задля підвищення рівня правової обізнаності жителів сільських населених пунктів, їх правової поінформованості, сприяння у забезпеченні доступу до реалізації та захисту їх прав, свобод чи інтересів.

Окрім того, в рамках проведених зустрічей було обговорення питання щодо обладнання та забезпечення належної роботи дистанційного пункту доступу до безоплатної правової допомоги для мешканців с. Розтоки, а також погоджено роботу мобільних пунктів доступу до безоплатної правової допомоги в с. Підзахаричі.

Контактна інформація! Вижницький місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги забезпечує правове обслуговування мешканців Вижницького та Пу-тильського районів Чернівецької області.

Звернутися до фахівців центру можна за адресою: м. Вижниця, вул. Українська, 100 Б.
Контактний телефон: (0 3738) 2 13 33.

До фахівців Путильського бюро правової допомоги звертайтесь за адресою: смт. Путила, вул. Українська, 178. Контактний телефон: (0 3730) 2 31 58

Єдиний телефонний номер системи БПД – 0 800 213 103.
(Дзвінки на зазначену телефону лінію зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах кра-їни є безкоштовними та приймаються цілодобово)