назад

Інформуємо лучан та гостей міста як протидіяти домашньому насильству

Fleshmob serpen 2018 1Представники Регіонального та Луцького місцевого центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги спільно з партнерами з Головного територіального управління юстиції у центральному парку міста Луцька провели акцію із назвою #СтопНасильство.

Під час заходу громадянам розповідали про суть, види та ознаки насильства, а такожпро відповідальність за його скоєння. Організатори акції інформували присутніх у парку людей про те, як потрібно реагувати у випадках насильства, а також, де і як постраждалі можуть отримати допомогу.

Fleshmob serpen 2018 2 Fleshmob serpen 2018 3

Окрім того, людям розповідали про роботу системи безоплатної правової допомоги в Україні і у Волинській області зокрема, інформували про реалізацію загальнонаціонального правопросвітницького проекту Міністерства юстиції України «Я МАЮ ПРАВО!».

Fleshmob serpen 2018 4 Fleshmob serpen 2018 5

Під час проведення вуличної акції були поширені буклети проекту «Я МАЮ ПРАВО!»«Як протидіяти домашньому насильству?», а також інформаційні матеріали про безоплатну правову допомогу.

Довідково:

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Волинській області знаходиться за адресою: м. Луцьк, вул. Дубнівська, 36, тел. (0332) 78-79-96, е-mail: office.volyn@legalaid.lt.ua

Луцький місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги – м. Луцьк, вул. Прогресу, 7, тел. (0332) 77-07-17, е-mail: lutsk1.volyn@legalaid.lt.ua

ГТУЮ у Волинській області – м. Луцьк, вул. Володимирська, 1, тел. (0332) 78-47-90, е-mail: info@vl.minjust.gov.ua

Єдиний телефон системи безоплатної правової допомоги: 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно з мобільних і стаціонарних телефонів).