назад

Інформуємо медичних працівників про те, як реалізувати своє законне право та отримати правову допомогу безоплатно

2017 06 08K107 червня 2017 року головний спеціаліст відділу представництва Кельменецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Альона Луцик провела інформаційну бесіду з працівниками Кельменецької центральної районної лікарні.

В рамках такого інформаційного заходу фахівець системи безоплатної правової допомоги розповіла медичним працівникам про те, як на практиці можна реалізувати своє право на отримання безоплатних правових послуг, поінформувала про категорії осіб, які згідно чинного законодавства можуть отримати такі правові послуги, пояснила суть та зміст основних підходів, які використовуються для визначення рівня забезпеченості особи тощо.

Крім того, Альона Луцик розповіла про конкретні приклади того, як система безоплатної правової допомоги краю допомагає громадянам в реалізації їхніх законних прав та захисті їх інтересів, надала контактну та довідкову інформацію, а також корисні інформаційні матеріали про безоплатну правову допомогу.

Наприкінці заходу усі присутні мали можливість поставити фахівцю системи БПД свої питання та отримати кваліфіковані відповіді щодо їх правового врегулювання.

Довідково! Кельменецький місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги забезпечує правове обслуговування мешканців м. Новодністровськ, Кельменецького, Сокирянського та Хотинського районів Чернівецької області.

У складі місцевого центру функціонують Новодністровське, Сокирянське та Хотинське бюро правової допомоги.

Звернутися до фахівців центру можна за адресою: смт. Кельменці, вул. Довженка, 9. Контактний телефон: (0 3732) 2 02 01.

Єдиний телефонний номер системи БПД – 0 800 213 103
(дзвінки на вказану телефонну лінію зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України є безкоштовними та приймаються цілодобово).