назад

Інформуємо про БПД представників різних цільових аудиторій

2017 05 31R231 травня 2017 року у приміщенні Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича відбулося засідання вченої ради географічного факультету, участь у якому взяла начальник відділу комунікацій та забезпечення доступу до публічної інформації Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернівецькій області Жанна Патєхіна.

Поінформувати якомога більше представників різних цільових аудиторій про інституційні зміни, які сьогодні відбуваються в країні та які спрямовані на реформування відносин у суспільстві – головна мета участі у засіданні.

Так, під час свого виступу Жанна Патєхіна розповіла про ідею впровадження масштабного урядового соціального проекту – систему безоплатної правової допомоги, механізм реалізації права громадян на безоплатну правову допомогу, гарантії захисту цього права тощо.

Зокрема, йшлося про структурну та функціональну організацію системи безоплатної правової допомоги в Україні, діяльність центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги та бюро правової допомоги, результати, яких вдалося досягти та плани на перспективу.

Довідково! Географічний факультет Чернівецького національного університету здійснює підготовку фахівців за напрямками: «Географія», «Менеджмент», «Гідрометеорологія», «Гідротехніка» (водні ресурси), «Геодезія, картографія та землеустрій», «Туризм», «Економічна та соціальна географія».

Адреса місцезнаходження: м. Чернівці, вул. Коцюбинського, 2 (корпус університету № 4). Контактний телефон: (0 372) 58 48 55. Адреса електронної скриньки: clg-geog@chnu.edu.ua

Контактна інформація! Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернівецькій області знаходиться за адресою: м. Чернівці, вул. Василя Аксенина, 5. Контактний телефон: (0 372) 55 31 38.

Єдиний телефонний номер системи БПД – 0 800 213 103
(дзвінки на вказану телефонну лінію зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України є безкоштовними та приймаються цілодобово).