назад

Інформуємо про можливості системи БПД

2017 03 02K328 лютого 2017 року заступник начальника Сторожинецького бюро правової допомоги Вікторія Данко взяла участь у роботі сесії Великокучурівської об’єднаної територіальної громади.

Під час свого виступу Вікторія Данко розповіла про ідею створення системи безоплатної правової допомоги, мету розширення цієї системи та діяльність бюро правової допомоги, поінформувала присутніх про організацію та порядок надання безоплатної правової допомоги громадянам, які звертаються до фахівців системи БПД, участь адвокатів у вирішенні проблемних правових питань клієнтів місцевих центрів тощо.

Також фахівець бюро правової допомоги озвучила присутнім плани та перспективи системи безоплатної правової допомоги регіону на поточний рік, зауважила про необхідність розвитку співпраці та мережі партнерів задля забезпечення реалізації громадянами прав, що гарантує їм українська держава, у тому числі права на професійну правничу допомогу, яка у передбачених законодавством випадках надається безоплатно.

2017 03 02K1Цього ж дня, представники Кельменецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правоовї допомоги взяли участь у сесії Вартиковецької сільської ради.

Інформування присутніх провели директор місцевого центру Ігор Усатий, начальник відділу правопросвітництва та взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Юлія Олійник та головний спеціаліст відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами Андрій Гульчак.

Довідка! Для отримання безоплатних правових послуг мешканці Сторожинецького району можуть звернутися до фахівців Сторожинецького бюро правової допомоги, що знаходиться за адресою: м. Сторожинець, вул. Чернівецька, 6а. Контактний телефон: (0 3735) 2 28 99. E-mail: storozhynetske@legalaid.cv.ua Логін для скайп-зв’язку «Сторожинецьке бюро правової допомоги” або «storozhynetske@legalaid.cv.ua».

Для мешканців м. Новодністровськ, Кельменецького та Сокирянського району функціонує Кельменецький місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги, що в смт. Кельменці по вул. Довженка, 9. Контактний телефон центру: (0 3732) 2 02 01. E-mail: kelmentsi.chernivtsi@legalaid.gov.ua

Єдиний телефонний номер системи БПД – 0 800 213 103
(Лінія безкоштовна та працює цілодобово)