назад
28.12.16

Інформуємо жителів Диканьки про можливість безкоштовного отримання якісної правової допомоги

28122016vulinformduk

 

         28 грудня 2016 року головним спеціалістом відділу «Диканське бюро правової допомоги» Другого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Людмилою Маценко проведено інформування місцевих жителів про систему безоплатної правової допомоги шляхом роздачі буклетів: «Бюро правової допомоги: ваш юридичний провідник» та «Що таке безоплатна вторинна правова допомога та як її отримати?».

         У ході заходу перехожим було роз’яснено суть права на безоплатну первинну та вторинну правову допомогу та алгоритм його реалізації, категорії осіб, які мають право на отримання безоплатного адвоката, а також про можливість скористатися електронними сервісами Міністерства юстиції України.

         Більшість поінформованих зацікавилися діяльністю бюро, його режимом роботи та місцем розташування, а також висловлювали сподівання, що тепер їм допоможуть знайти відповіді на усі складні правові питання.

         Нагадуємо, що скористатися нашими послугами можна за адресою: смт. Диканька, вул. Гоголя, 1 (2 поверх), контактний номер телефону (05351) 9-73-53, 0-800-213-103 (гаряча лінія, безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів).