назад
03.12.15

Інтегратор Шосткинського місцевого центру провела навчання для молодіжної дорадчої ради

151203 4103 грудня 2015 року інтегратор Шосткинського місцевого центру Юлія Зацаринна для представників молодіжної дорадчої ради в приміщенні комунального позашкільного закладу «Шосткинський молодіжний центр соціального партнерства і творчості» провела навчання на тему: «Як отримати дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування безоплатну вторинну правову допомогу».

 Варто зазначити, що молодіжна дорадча рада формується з лідерів загальноосвітніх закладів міста,яка тісно співпрацює з керівниками служб та відділів міськвиконкому, директорами установ міста, депутатами, Асоціацією міст України, «Клінікою, дружньою до молоді» та центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, ветеранськими організаціями міста. Представники Молодіжної дорадчої ради постійно проходять стажування у міськвиконкомі, беруть участь в інтерактивних заняттях, заходах, тренінгах, проводять благодійні акції для дітей-сиріт, позбавлених батьківського піклування та бездомних дітей.

151203 42

В ході навчання фахівець центру розповіла про роботу місцевого з надання безоплатної вторинної правової допомоги, умови надання такої допомоги дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування та можливості захисту порушених прав дітей в кримінальному, цивільному та адміністративному судочинстві.

Під час заходу серед учасників були поширені інформаційні листівки, які роз’яснюють, як скористатись правом на безоплатну правову допомогу.