назад

«Інтегратори» Чернігівської області обговорили плани на 2018 рік

IMG 002926 січня 2018 року у Чернігівському місцевому центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги відбувся навчальний тренінг, спрямований на удосконалення рівня знань, обмін досвідом між колегами та планування роботи на 2018 рік.

Тренінг провела начальник відділу комунікації та забезпечення доступу до публічної інформації Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернігівській області Вероніка Рибак.

У заході взяли участь: начальник відділу правопросвітництва та взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Ніжинського МЦ Олена Іванова, головний спеціаліст відділу правопросвітництва та взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Менського МЦ Лариса Омельяненко, головний спеціаліст відділу правопросвітництва та взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Чернігівського МЦ Оксана Мурашко.

З вітальним словом, як приймаюча сторона, захід відкрив директор Чернігівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Володимир Бобруйко.

Він акцентував увагу присутніх на важливості проведення таких заходів, які сприяють підвищенню кваліфікації працівників, а також побажав усім присутнім успіхів під час навчання.

Головна мета тренінгу – обмін досвідом, вдосконалення навичок написання статей, обговорення проблемних питань та шляхів їх вирішення у 2018 році.

В рамках зустрічі, працівники Центрів обговорили залучення нових партнерів для співпраці, подальше покращення якості ведення офіційних сторінок місцевих центрів у мережі Facebook, співпрацю зі ЗМІ та коректність заповнення звітів.

Під час жвавого діалогу, працівники Центрів поділилися своїми напрацюваннями та кращими практиками роботи.

Окрім того, особлива увага була приділена розвитку правопросвітництва у територіальних громадах, а також надання методичної допомоги органам місцевого самоврядування щодо удосконалення безоплатної правової допомоги та прийняття відповідних місцевих програм у 2018 році.