назад
16.01.16

Інтегратори Шосткинського місцевого центру прочитали лекцію для педагогічного колективу Чуйківської ЗОШ – ДНЗ

160116 21Інтегратори Шосткинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Ольга Правосуд і Юлія Зацаринна 14 січня 2016 року прочитали лекцію на тему: «Що таке безоплатна вторинна правова допомога та як її отримати?» для педагогічного колективу Чуйківського навчально-виховного комплексу ЗОШ І-ІІ ступенів – ДНЗ.

В ході лекції фахівці детально розповіли про порядок надання безоплатної вторинної правової допомоги у цивільному та адміністративному процесах для цілої низки соціально незахищених категорій громадян відповідно до статті 14 Закону України «Про безоплатну правову допомогу», куди звертатися для отримання безоплатної вторинної правової допомоги, які правові послуги можна отримати в центрі та що потрібно для звернення до центру правової допомоги.

Працівники центру відповіли на запитання присутніх, що стосувалися порядку надання місцевим центром БВПД та терміну, протягом якого особи можуть її отримати.

Для поширення в колективах та серед батьків інформації про можливість отримання безоплатної правової допомоги працівники Центру роздали інформаційні буклети з контактами та координатами Шосткинського місцевого центру.