назад
01.04.16

Кам’янеччина: Мешканцям села Кам’янки розповіли про право громадян на безоплатну правову допомогу

DSC 0442     Головний спеціаліст відділу взаємодії з суб’єктами надання первинної правової допомоги Кам’янець-Подільського місцевого центру з надання БВПД Вадим Пархоменко зустрівся із працівниками сільської ради с. Кам’янки, що у Кам’янець-Подільському районі.

     Мета зустрічі, яка відбулася 30 березня, — інформування мешканців віддалених куточків району про систему безоплатної правової допомоги, поліпшення доступу незахищених категорій громадян до такої допомоги.

     “Мешканці Камянець-Подільського, а також Новоушицького, Чемеровецького та Дунаєвецького районів безоплатну вторинну правову допомогу можуть отримати у Кам’янець-Подільському місцевому центрі. Для цього потрібно звернутися до центру з необхідними документами (перелік можна дізнатися попередньо зателефонувавши) і написати відповідне звернення”, розповів Вадим Пархоменко.

     Як пообіцяли у сільраді, вони докладуть максимум зусиль, щоб селяни, які потребують юридичної допомоги,але не можуть дозволити собі оплатити послуги адвоката, змогли реалізувати своє право на отримання безоплатної правової допомоги.

     Нагадаємо, Кам’янець-Подільський місцевий центр з надання БВПД розташований за адресою: вул. Пушкінська, буд. 44, м. Кам’янець-Подільський, 32300, Україна. Тел. (03849) 5-01-59, 5-01-62. Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги 0-800-213103.

{gallery}img/novyny/2016/04_Kviten/01{/gallery}