назад
29.02.16

Кам’янець-Подільський: Вирішити питання доступу до безоплатної правової допомоги допоможе організація планових виїздів фахівців

12773047 1242678879095313 2136312989 o     Наприкінці минулого тижня, 25 лютого, у Кам’янці-Подільському відбулося засідання колегії Кам’янець-Подільської райдержадміністрації, у якому взяли участь голови сільських рад району. На порядку денному — питання про виконання зведеного бюджету району за 2015 рік та про заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади і органів місцевого самоврядування.

     Під час розгляду другого питання перед аудиторією виступив начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Кам’янець-Подільського місцевого центру з надання БВПД Олександр Гуменюк, який вказав на необхідність зробити послуги з надання безоплатної правової допомоги доступними для мешканців віддалених куточків району.

     “Оптимальний шлях вирішення цього питання — організація планових виїздів відповідних фахівців”, — зазначив Олександр Гуменюк.

     За словами голови Кам’янець-Подільської РДА Василя Сукача, дуже важливо докласти усіх зусиль, щоб громадяни могли повною мірою реалізувати своє конституційне право на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування, а також право на отримання безоплатної правової допомоги.  

{gallery}img/novyny/2016/02_Lyutiy/29_1{/gallery}