назад

13393112 648663451955574 1184189559 n2

У Регіональному центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги відбулося засідання керівної ради під час якої директори центрів обговорили низку робочих питань з метою розширення доступу до безоплатної вторинної правової допомоги громадян.

Так, 9 червня 2016 року відбулося засідання керівної ради за участі директора РЦ Ірини Хондогій, заступника директора Світлани Бандури, директорів місцевих центрів – Тернопільського – Юрія Гордєєва, Чортківського – Марії Гамбаль, в.о. директора Кременецького – Валентини Вербицької.

Одне із питань яке розглянули під час засідання – проект договору оренди приміщень, які будуть використанні для бюро правової допомоги, що розпочнуть свою діяльність з 1 вересня 2016 року.

Також, присутні обговорили пропозиції щодо проведення тематичних інформаційних заходів, спрямованих на підвищення обізнаності про права внутрішньо переміщених осіб, зокрема щодо права на безоплатну правову допомогу та наповнення  довідково-інформаційної платформи правових консультацій «WikiLegalAid»  шляхом написання і розміщення правових консультацій щодо застосування норм законодавства.

На завершення засідання заступник начальника відділу організаційної роботи, юридичного забезпечення діяльності та інформації Тетяна Докиль розповіла директорам місцевого центру про ефективну зовнішню та внутрішню комунікацію – написання матеріалів та роботу зі ЗМІ. Комунікатор пояснила як писати максимально корисну для клієнтів інформацію, яка містить правові консультації та доносити її до громадян шляхом поширення у регіональних ЗМІ з метою підвищення правової обізнаності жителів Тернопільщини.

Витяг з протоколу № 5 засідання Керівної ради Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Тернопільській області.