назад

Керівна рада очільників центрів з надання БВПД Сумщини

Кінець року – це час підбиття підсумків, планування та аналізу. 2019 рік у системі безоплатної правової допомоги був насиченим важливими подіями, новаціями, викликами. Очільники центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги Сумщини на чолі з директором Регіонального центру Оленою Демченко мали можливість обговорити актуальні робочі питання під час засідання керівної ради.

Під час наради директори Конотопського, Охтирського, Сумського та Шосткинського місцевих центрів разом з Оленою Демченко обговорили підсумки стратегічних сесій, що відбулися у жовтні-листопаді 2019 року по всій Україні. На основі їх результатів здійснювалося й планування на 2020 рік.

«Новий рік – це нові виклики, перспективи, плани, але незмінним має залишитися головне – якісне надання безоплатної правової допомоги громадянам в регіоні», – наголосила Олена Демченко.

Також під час керівної ради розглянули стан виконання доручень/наказів щодо надання безоплатної вторинної правової допомоги у 2019 році, якість розгляду звернень громадян, окремо зупинилися на баченні правопросвітницької діяльності у наступному році та співпраці з партнерами.