назад
16.02.17

Керівна рада розглянула проект кошторису на 2017 рік

214 лютого 2017 року в конференц-залі Регіонального центру з надання БВПД у Херсонській області пройшла керівна рада за участю директорів Регіонального та місцевих центрів.

Під час наради був розглянутий та узгоджений проект кошторису, помісячний план асигнувань, розрахунків до кошторису регіональних та місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги, штатних розписів регіонального та підпорядкованих місцевих центрів з надання БВПД.

Директор Регіонального центру з надання БВПД у Херсонській області Марина Єлисєєва зазначила, що відповідно до наказу Координаційного центру з надання правової допомоги від 13.12.2016 № 559-аг «Про формування мережі розпорядників коштів державного бюджету Координаційного центру з надання правової допомоги на 2017 рік» регіональні центри з надання БВПД визначені розпорядниками коштів державного бюджету другого рівня. У зв´язку з цим Регіональним центром у межах адміністративно-територіальної одиниці сформовано власну мережу розпорядників коштів державного бюджету, які йому підпорядковані та отримують від нього бюджетні асигнування на забезпечення формування та функціонування системи БВПД та оплату послуг адвокатів, які надають БВПД, та відшкодування їх витрат.

1

Присутні також проаналізували стан виконання кошторисів центрів за 2016 рік, розглянули питання організації планово-фінансової роботи та матеріально-технічного забезпечення центрів  та наголосили на необхідності ефективного планування видатків і раціонального їх використання. 

3

По завершенні керівної ради було запропоновано узгоджені пропозиції надати до Координаційного центру з надання правової допомоги.