назад

Керівник Бюро правової допомоги спільно з народним депутатом провів прийом громадян

golovna

У рамках пілотного проекту співпраці місцевих центрів  з надання БВПД з народними депутатами відбувся спільний прийом жителів об’єднаної територіальної громади Радивилова.

Спільно з депутатом Олександром Дехтярчуком, який дав високу оцінку роботі системи надання БВПД Рівненщини, в його громадській приймальні правову допомогу надавали головний спеціаліст Дубенського місцевого центру Ігор Маркулич та новопризначений керівник Радивилівського Бюро правової допомоги, яке розпочне свою роботу з 1 вересня, Марія Поволоцька

Більшість проблем, з якими зверталися жителі Радивилова та району, стосувалися побуту, отримання пільг, соціальних виплат, медичного забезпечення. Проте турбували відвідувачів і правові питання.

1

Так, пані Ореста з села Радивилівського району цікавилась, як їй вчинити у непростих сімейних обставинах. Колишній чоловік, що виїхав на заробітки в сусідню країну, відмовляється платити аліменти. А на утриманні в неї двоє дітей. Фахівці надали ґрунтовні правові консультації та роз’яснення, проінформували про можливість отримання безоплатних правових послуг, зокрема, і в Радивилівському Бюро правової допомоги. Це позитивно оцінили не лише люди, що прийшли на прийом до депутата, але і сам народний обранець, зазначивши:

– Якщо я бачу, що людина потребує представництва в суді чи допомоги у написанні позовних заяв, рекомендую звертатися саме до Дубенського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Відтепер і розповідатиму, що таку допомогу можна отримати і через районні Бюро правової допомоги.

2

Довідково. Дубенський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою м. Дубно, вул. Грушевського, 171 Б. Телефони (03656) 2-10-05, (097) 009-47-03, (095) 947-34-95, (063) 965-85-50 (пн-пт. з 9-00 до 18-00).