назад

Керівник Острозького бюро представила систему безоплатної правової допомогу на юридичному форумі

gol

Начальник Острозького бюро правової допомоги Марія Жук долучилася до участі до IV Всеукраїнського юридичного форуму, який відбувся 5-6 листопада в Національному університеті «Острозька академія».

Мета форуму – формування молодої української юридичної еліти, підвищення професійного рівня студентів-правників та молодих юристів, реалізація наукового, творчого, організаційного потенціалу молоді, створення умов для організованого дозвілля та спілкування молодих юристів, надання доступу до практичних та теоретичних досягнень фахівців юридичного ринку.

Участь у IV Всеукраїнському юридичному форумі взяли студенти-правники 1-6 курсів, студенти, які навчаються за спеціальністю «Міжнародні відносини», а також молоді правники, які виявили бажання поглибити свої знання у галузі міжнародного та корпоративного права.

4

Спікерами заходу стали провідні юристи України, фахівці в юриспруденції, експерти у сферах міжнародного та корпоративного права. Зокрема, керівник Острозького бюро правової допомоги Марія Жук презентувала присутнім систему БПД та, зокрема, розповіла про новий етап її розвитку – створення в Україні з 1 вересня понад 400 бюро правової допомоги.

1

Учасники форуму, окрім того, розглянули актуальні теоретичні питання та обміркували практичні проблеми міжнародного та корпоративного права, що стосувалися захисту прав людини та конкуренції судових юрисдикцій, юридичного аудиту Due Diligence report, деофшоризації в Україні у контексті боротьби з BEPS.

3