назад
04.01.16

Керівники Регіонального та місцевих центрів з надання БВПД у Хмельницькій області ухвалили плани на 2016 рік

20160104 114429     У понеділок, 4 січня, під головуванням директора Регіонального центру з надання БВПД у Хмельницькій області Наталії Стьопіної у Skype-режимі відбулося засідання Керівної ради директорів Регіонального та місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Хмельницькій області, під час якого було затверджено План надання безоплатної правової допомоги у 2016 році в Хмельницькій області та погоджено плани роботи центрів на І квартал 2016 року.

     У засіданні взяли участь директор Хмельницького місцевого центру з надання БВПД Григорій Гоцький, директор Кам’янець-Подільського місцевого центру з надання БВПД Максим Ільчишен, в. о. директора Старокостянтинівського місцевого центру з надання БВПД Олександр Петлюк, в. о. директора Шепетівського місцевого центру з надання БВПД Володимир Бузиль, а також заступник директора Регіонального центру з надання БВПД у Хмельницькій області Олена Варфоломєєва та заступники начальника відділу організаційної роботи, юридичного забезпечення діяльності та інформації Регіонального центру з надання БВПД у Хмельницькій області Ольга Чорна і Оксана Банкова.

     Під час засідання керівники центрів з надання БВПД обговорили План надання безоплатної правової допомоги у 2016 році в Хмельницькій області, а відтак, врахувавши усі зауваження та внісши корективи, затвердили документ. Крім того, розглянули та погодили плани роботи центрів з надання БВПД на І квартал 2016 року, взявши до уваги низку пропозицій щодо оптимізації роботи, які висловили керівники центрів. Обговорили також ряд організаційних питань, які потребують оперативного вирішення.

     З-поміж іншого було розглянуто питання налагодження співпраці центрів з органами місцевого самоврядування щодо створення та діяльності дистанційних консультаційних пунктів. Директор Регіонального центру з надання БВПД у Хмельницькій області Наталія Стьопіна акцентувала увагу керівників Шепетівського та Хмельницького місцевих центрів на необхідності створення мобільних груп адвокатів для надання безоплатної вторинної правової допомоги засудженим до позбавлення волі у зв’язку із набуттям чинності Закону України № 838-VIII від 26.11.2015 р. “Про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо удосконалення порядку зарахування судом строку попереднього ув’язнення у строк покарання”.

     Завершуючи засідання, Наталія Стьопіна привітала колег із Різдвом Христовим та побажала їм миру, злагоди і процвітання.

{gallery}img/novyny/2016/01_Sichen/04{/gallery}