назад

Керівники Регіонального центру та Обласної служби зайнятості обговорили подальшу співпрацю

bpd-dsz

Сьогодні, 7 листопада, на виконання Меморандуму про співпрацю між державною службою зайнятості та Координаційним центром надання правової допомоги у Рівненському обласному центрі зайнятості відбулася робоча зустріч з керівництвом Регіонального центру з надання БВПД.

Директор Регіонального центру Василь Овдіюк та заступник директора Сергій Іллюк обговорили питання подальшої співпраці між установами з керівним складом Обласного центру зайнятості – директором Іваном Ткачуком та заступником директора Тетяною Новорок.

Під час зустрічі обговорювалися питання створення належних умов для забезпечення прав i свобод людини, зокрема у сфері зайнятості населення та соціального захисту від безробіття, а також доступу до безоплатної правової допомоги у частині гарантій держави щодо захисту прав громадин на працю та від незаконного звільнення. Окрім того, керівництво установ розглядали питання організації та забезпечення роботи дистанційних пунктів доступу до безоплатної правової допомоги в приміщеннях органів служби зайнятості Рівненщини.

1

Також одним з важливих напрямків співпраці, заначили керівники установ, є організація спільних заходів, спрямованих на підвищення рівня правової поінформованості  громадян щодо захисту своїх прав, зокрема, права на безоплатну правову допомогу, соціальний захист від безробіття шляхом.

2

Окрім того, з метою проведення заходів для підвищення рівня правової поінформованості працівників державної служби зайнятості та фахівців системи надання БПД, керівництво Регіонального центру та Обласного центру зайнятості домовилося про проведення у четвер, 10 листопада, спільної наради працівників районних центрів зайнятості та фахівців місцевих центрів з надання БВПД, зокрема, і бюро правової допомоги.