назад
21.01.16

Керівники у системі БПД Хмельниччини та представники Координаційного центру з надання правової допомоги обговорили проект регіонального плану надання безоплатної правової допомоги

IMG 1081     21 січня у Регіональному центрі з надання БВПД відбулася скайп-нарада, під час якої керівники у системі БПД Хмельниччини та представники Координаційного центру з надання правової допомоги обговорили проект плану надання безоплатної правової допомоги у Хмельницькій області на 2016 рік.

     Очільники підрозділів Координаційного центру детально проаналізували план, підготовлений Регіональним центром, відтак внесли свої корективи та пропозиції. Втім, зауважень було небагато, оскільки, як зазначили у Координаційному центрі, загалом план доволі детальний і змістовний.  

     Після завершення скайп-наради в. о. директора Регіонального центру з надання БВПД у Хмельницькій області Олена Варфоломєєва та керівники місцевих центрів з надання БВПД — Григорій Гоцький, Максим Ільчишен, Володимир Бузиль і Олександр Петлюк — узгодили зміни в плані та обговорили робочі питання щодо реформування територіальних органів юстиції і розвитку системи БПД.

{gallery}img/novyny/2016/01_Sichen/21{/gallery}