назад

Керівництво Регіонального центру взяло участь у роботі Всеукраїнської олімпіаді з правознавства

1На базі вищого навчального закладу «Університет Короля Данила» в.о. директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Івано-Франківській області Володимир Ковальчук 30 листопада взяв участь у проведенні Всеукраїнської олімпіади за напрямком «Право» серед учнів випускних класів закладів загальної середньої освіти (9-11 класів).

 

 

Учасниками олімпіади стали учні випускних класів закладів загальної середньої освіти з Івано-Франківської, Одеської, Вінницької, Донецької, Дніпропетровської, Закарпатської областей.

2

Олімпіада з правознавства організована з метою пошуку обдарованої учнівської молоді, стимулювання й активізації їх науково-дослідної роботи, а також надання їм допомоги у виборі професії.

3

Всеукраїнська олімпіада проводилась Університетом Короля Данила спільно з Головним територіальним управлінням юстиції області, Регіональним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги в області,  Івано-Франківським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти, Івано-Франківської міською радою та громадською організацією «Галицька правозахисна група».

В.о. директора Регіонального центру з надання БВПД в Івано-Франківській області Володимир Ковальчук привітав присутніх учасників олімпіади та взяв участь у нагородженні кращих знавців права.

4

Перше місце на олімпіаді отримала учениця  Богородчанської загально-освітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 Радченко Христина, яка отримала сертифікат на безкоштовне навчання в Університеті Короля Данила. 

Усі учасники олімпіади, їхні вчителі та навчальні заклади отримали цінні подарунки, грамоти, подяки від організаторів та співорганізаторів олімпіади з «Права».

5


 

Нагадуємо, що Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Івано-Франківській області працює за адресою:

вул. Грюнвальдська, 8, м. Івано-Франківськ.

Телефон: (034) 255-61-13,

Е-mail:   office.frankivsk@legalaid.gov.ua.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів у межах України)