назад
05.12.17

Кінопоказ правозахисної стрічки про жінку, яка всупереч долі, відважно боролася за права людини

2832328 грудня о 18.00 за адресою м. Київ, вул. Максима Кривоноса, 2-А відбудеться кінопоказ художнього фільму про правозахисницю Аун Сан Су Чжі, ініційований Четвертим київським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги в рамках Всеукраїнського тижня права.

В основу картини про історію М’янми лягли реальні факти з біографії політичної діячки Аун Сан Су Чжі, лауреатки Нобелівської премії миру, жінки-борчині, яка досягла всього, використовуючи лише одну зброю – людські чесноти.

Після перегляду стрічки планується обговорення з глядачами їх рефлексій щодо фільму та питання про місце доброчесності в розвитку громадянського суспільства та держави. До процесу обговорення за допомогою скайп-зв’язку будуть долучені правозахисники з інших регіонів України.

Нагадуємо про те, що отримати консультацію або допомогу з будь-якого цивільного або адміністративного питання, а також звернутися по представництво у суді можна по буднях з 9:00 до 18:00 без обідньої перерви в одному з чотирьох київських місцевих центрів:

Перший київський місцевий центр

Адреса: бул. Верховної Ради, 33/1 
Телефон: 292-53-65 
Електронна адреса:    
  kyiv1.kyiv@legalaid.kiev.ua

   

Другий київський місцевий центр

Адреса: вул. Ділова (Димитрова), 14Б 
Телефон: 287-44-27 
Електронна адреса:    
  kyiv2.kyiv@legalaid.kiev.ua

       

Третій київський місцевий центр

Адреса: вул. Сімферопольська, 5/1 
Телефон: 566-01-19 
Електронна адреса:    
  kyiv3.kyiv@legalaid.kiev.ua

   

Четвертий київський місцевий центр

Адреса: вул. Кривоноса, 2А, 9 поверх, каб. 900 
Телефон: 593-97-60 
Електронна адреса:    
  kyiv4.kyiv@legalaid.kiev.ua

За єдиним телефонним номером системи безоплатної правової допомоги 0 (800) 213 103 завжди можна отримати інформацію щодо того, хто має право на безоплатну правову допомогу, можливості та порядку її отримання, актуальні адреси центрів та бюро правової допомоги по всій Україні або з інших питань функціонування системи безоплатної правової допомоги (цілодобово та безкоштовно у межах України зі стаціонарних та мобільних телефонів).