назад

Колективу Бердичівського місцевого центру з надання БВПД представили нового керівника

KNV15 листопада з робочим візитом до Бердичівського місцевого центру з надання БВПД завітав директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Житомирській області Олександр Гербеда.

Він представив колективу нового виконуючого обов’язки директора Бердичівського місцевого центру з надання БВПД Наталію Ковальчук. Олександр Гербеда висловив сподівання, що новий керівник зможе удосконалити роботу місцевого центру та побажав терпіння і витримки у роботі.
Наталія Ковальчук коротко розповіла про власним баченням стосовно механізмів покращення роботи місцевого центру.

Довідково:
Ковальчук Наталія Володимирівна

Закінчила у 2014 році Київський університет права Національної академії наук за спеціальністю “Правознавство”.
З березня 2003 по листопад 2014 року працювала на посаді головного державного виконавця Бердичівського відділу ДВС МРУЮ у Житомирській області.
З 01 липня 2015 року призначена на посаду заступника начальника відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами Бердичівського місцевого центру з надання БВПД.
З 02 листопада 2015 року по 02 листопада 2018 року працювала на посаді начальника відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами Бердичівського місцевого центру з надання БВПД.
З 05 листопада 2018 року призначена виконуючою обов’язки директора Бердичівського місцевого центру з надання БВПД.

{module РЦ}

{module Бердичівський МЦ}