назад
12.05.17

Колективу Каховського місцевого центру з надання БВПД представили нового керівника

1У четвер, 11 травня, з робочим візитом до Каховського місцевого центру з надання БВПД завітали директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Херсонській області Марина Єлисєєва та заступник начальника відділу організаційної роботи, юридичного забезпечення діяльності та персоналу Тетяна Гаран.

Під час зустрічі з колективом Марина Єлисєєва представила нового керівника – заступника директора Руслана Полякова, на якого покладено обов´язки директора Каховського місцевого центру з надання БВПД.

Руслан Поляков коротко розказав про себе, про свою професійну діяльність та поділився власним баченням стосовно механізмів покращення роботи місцевого центру.

Під час зустрічі новий керівник познайомився з колегами, кожен з яких розказав про роботу свого відділу бюро та відповів на питання, як удосконалити роботу, після чого вони привітали Руслана Леонідовича з призначенням на посаду та побажали терпіння і витримки у роботі.

2

Під час наради було обговорено результати роботи Каховського місцевого центру з надання БВПД за І-й квартал 2017-го року та яку консультативно-методичну допомогу потребують працівники місцевого центра та бюро. Марина Єлисєєва окреслила пріоритетні завдання системи безоплатної правової допомоги, направлені на досягнення цілей та результативних показників діяльності. А також виявила надію на спільну плідну роботу колективу під керівництвом Руслана Леонідовича з Регіональним центром та подальшу співпрацю з регіональними ЗМІ щодо створення інформаційних матеріалів про успішні практики надання безоплатної правової допомоги.  

3

Варто зазначити, що на зустрічі були присутні й начальники 9 бюро правової допомоги, на яких поширюється юрисдикція Каховського місцевого центру з надання БВПД, з якими поспілкувався новий керівник, поцікавившись  кількістю населення в кожному районі, яка робота проводиться з місцевими громадами, підтримавши тезу щодо більшої ефективності надання послуг правової допомоги через співпрацю з територіальними громадами та органами місцевого самоврядування. 

4 5
6

По завершенні Руслан Поляков відповів на запитання колег та поділився міркуваннями, як удосконалити доступ до безоплатної правової допомоги для мешканців району та їх взаємодії з адвокатами, котрі надають безоплатну вторинну правову допомогу.

Марина Єлисєєва, у свою чергу, зауважила, що центри безоплатної правової допомоги та адвокати є партнерами, тож місцеві центри та бюро правової допомоги повинні забезпечити умови для роботи адвокатів з клієнтами.

7

Підводячи підсумки, можна сказати, що вчорашній день для працівників Каховського місцевого центру та бюро правової допомоги виявився досить плідним, насиченим та цікавим. За словами колег, «такі зустрічі позитивно впливають на подальшу нашу роботу, адже обмін досвідом – це великий плюс!».