назад

Команда Котовського місцевого центру з надання БВПД зустрілася з активом ветеранських організацій Балтщини

    Команда Котовського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, згідно підписаних домовленостей про співпрацю, в чергове 02 грудня 2015 року зустрілася з активом ветеранських організацій Балтського району.

04.12.2015.2 701x526

Колектив Котовського місцевого центру провів черговий виїзний прийом та мобільне консультування громадян Балтського району, які проводились на базі Балтської районної ради ветеранів. Про проведення прийому було заздалегідь проанонсовано, тому бажаючих ознайомитись з діяльністю місцевого центру та системою надання безоплатної правової допомоги виявилось чимало. Активісти трьох громадських організацій (районна та міська ради ветеранів, рада «Союз-Чорнобиль») ставили чимало питань, які сьогодні хвилюють багатьох громадян.

4.12.2015.3 701x526

Директор центру Сергій Мерзляков роз’яснив учасникам зібрання про діяльність Котовського місцевого центру, порядок звернення громадян, які мають можливість скористатися соціальною програмою Уряду на отримання безоплатної правової допомоги. Директор повідомив про перелік правових послуг, які можна отримати в центрі та розповів про перші здобутки установи, навівши приклади позитивних практик з вирішення питань, з якими зверталися до центру громадяни.

Команда Котовського МЦ НБВПД взяла до уваги всі пропозиції членів ветеранських рад, що будуть враховані в подальшій роботі. На завершення працівники центру провели індивідуальне консультування 4 учасників зібрання, які отримали професійне роз’яснення з питань отримання безкоштовної правової допомоги.