назад
13.09.18

Команда правових клубів «PRAVOKATOR» вчилася публічній комунікації та взаємодії зі ЗМІ

13.09.2018   trening (8)Працівники правових клубів «PRAVOKATOR» покращували знання з питань ефективної усної та письмової комунікації, у тому числі публічних виступів та взаємодії зі ЗМІ.

Протягом дводенного тренінгу учасники формулювали ключові повідомлення для різних аудиторій, відпрацьовували навички публічних виступів, роботи перед камерою, взаємодії та налагодження співпраці зі ЗМІ, підготовки прес-релізів та інших інформаційних матеріалів для медіа.

13.09.2018   trening (1)

З командою правових клубів «PRAVOKATOR» працювали тренери – Іванна Ібрагімова, Лариса Денисенко та Тетяна Трощинська.

13.09.2018   trening (2)

Ключові настанови щодо публічної комунікації системи БПД з учасниками тренінгу обговорював директор Координаційного центру з надання правової допомоги Олексій Бонюк.

«Дуже важливо, щоб вся команда системи БПД говорила єдиним голосом. Для цього на заході ми обговорили ключові форми комунікації та алгоритми взаємодії правових клубів з управлінням комунікації КЦ», – зазначив Олексій Бонюк.

13.09.2018   trening (7)

У тренінгу також взяли участь фахівці управління розвитку людських та інформаційних ресурсів у сфері надання правової допомоги та управління комунікацій Координаційного центру з надання правової допомоги.

13.09.2018   trening (4)

Тренінги з комунікації вже відбулися раніше для комунікаторів та директорів РЦ.

Усі ці заходи організовані за підтримки українсько-канадського проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні», що реалізується Канадським бюро міжнародної освіти і фінансується Міністерством міжнародних справ Канади.


Приєднуйтесь до сторінок Координаційного центру з надання правової допомоги у соціальних мережах:

Facebook Facebook            YouTube YouTube