назад
14.06.19

Команда системи БПД поповнилася п’ятьма сертифікованими тренерами

14.06 ToT 2Фахівці Координаційного центру з надання правової допомоги навчилися використовувати нові методи навчання дорослих, розробили власні тренінги та передаватимуть свої знання далі. Це стало можливим за підтримки проекту Ради Європи «Подальша підтримка реформи кримінальної юстиції в Україні».

«Підвищення професійної спроможності працівників та адвокатів системи БПД – важливий напрямок нашої роботи. Ми вдячні Офісу Раді Європи за підтримку. За 2017-2018 роки було проведено понад 50 каскадних тренінгів, участь у яких взяли 500 працівників системи БПД та 520 адвокатів. Цього року ми продовжуємо формувати свій тренерський пул», – зазначив директор Координаційного центру з надання правової допомоги Олексій Бонюк.

Готові поділитися знаннями з теми «Ефективна взаємодія інтеграторів та незалежних провайдерів правової допомоги» тренери Марина Лугиня та Тетяна Задера. «Порядок надання безоплатної первинної правової допомоги» – тема тренінгу, що розробила Галина Поплавська. Наталія Зайцева та Валентина Никончук захистилися з теми «Як успішно працювати на довідково-інформаційній платформі правових консультацій WikiLegalAid».

14.06 ToT 3

У березні цього року для працівників Координаційного центру – майбутніх тренерів відбувся дводенний тренінг «Методика викладання дорослим. Навички проведення тренінгів». Його провела тренерка Євгенія Білан. Фахівці системи БПД здобули нові знання та вміння щодо публічних виступів, роботи зі «складними учасниками». Навчилися використовувати різні методи роботи з аудиторією: міні-лекції, дискусії, мозкові штурми, рольові ігри, case-study та buzz session. Та отримали завдання – розробити власну тренінгову програму.

14.06 ToT 4

Після презентації та захисту своїх напрацювань за обраними темами, працівники Координаційного центру отримали сертифікати. Тепер сертифіковані тренери навчатимуть свої колег всередині системи надання безоплатної правової допомоги.

Тренінги для фахівців Координаційного центру з надання правової допомоги проведені в межах проекту Ради Європи «Подальша підтримка реформи кримінальної юстиції в Україні», що фінансується Урядом Данії. Мета проекту: органи прокуратури та система безоплатної правової допомоги в Україні використовують підвищений інституційний та професійний потенціал для впровадження реформи кримінальної юстиції, забезпечуючи повну відповідність стандартам Ради Європи. Реалізація проекту – з 1 вересня 2015 року до 30 червня 2019 року.

14.06 ToT 1


Приєднуйтесь до сторінок Координаційного центру з надання правової допомоги у соціальних мережах:

Facebook Facebook             YouTube YouTube