назад
13.06.16

Команда системи БПД у Кіровоградській області передає практичний досвід студентській молоді

DSCN022210 червня 2016 року директор Регіонального центру з надання БВПД у Кіровоградській області та завідувач кафедри правознавства Кіровоградського державного педагогічного університету імені  Володимира Винниченка обговорили положення договору про проведення практики студентів.
Метою заходу стало створення відповідних умов для проведення практики студентів, з метою оволодіння ними сучасних методів та форм організації праці в галузі їхньої майбутньої професії.
У ході зустрічі Євген Соболь, завідувач кафедри правознавства Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка, звернувся з  проханням щодо проходження практики студентами та ознайомлення їх з специфікою роботи центру.
Леонід Кропліс, директор Регіонального центру з надання БВПД у Кіровоградській області запевнив у готовності регіонального та місцевих центрів прийняти молоді кадри для набуття практичного досвіду у системі безоплатної правової допомоги.
Керівники продовжили зустріч у приміщенні Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка на кафедрі правознавства.
Фахівці Регіонального центру мали змогу надати викладачам кафедри вичерпну інформацію про систему безоплатної правової допомоги, розповсюдити інформаційні матеріали серед викладачів навчального закладу, задля ознайомлення та використання практичного досвіду в роботі.
Наприкінці зустрічі керівники підписали  договір про проведення практики студентів вищого навчального закладу у Регіональному центрі з надання БВПД у Кіровоградській області.

DSCN0220
 
DSCN0234