назад

Кому вдалося потрапити до фіналу шахового турніру – вже відомо

86-1Шаховий турнір на базі Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернівецькій області триває. Хто приєднався до списку тих, хто вибув, а хто з упевненістю пройшов до фіналу? Ця інформація вже відома.

У кожному турі переможець визначався за загальною сумою балів, набраних під час гри. Тож, за першість у шаховому турнірі продовжать боротьбу: адвокати Віктор Явіц, Володимир Колесник, Мурад Усманов та директор Чернівецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Сергій Мінтенко.

86-2

Нагадаємо, шаховий турнір розпочався 8 лютого 2018 року. Участь у ньому мали змогу взяти всі охочі працівники системи безоплатної правової допомоги та адвокати, які співпрацюють з центрами з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернівецькій області. Турнір відбувається у 2 тури. Учасники поділені на чотири групи по чотири учасника, які сформовані шляхом випадкового вибору.

86-3

Кому вдасться вибороти перше, друге та третє місце стане відомо цього тижня. Результати шахового турніру будуть оприлюднені на офіційному сайті Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернівецькій області.

Контактна інформація! Звернутися по допомогу до фахівців Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернівецькій області можна за адресою: Чернівецька область, м. Чернівці, вул. Василя Аксенина, 5. Телефон: (0 372) 55 31 38.

Єдиний телефонний номер системи БПД – 0 800 213 103
(дзвінки на вказану телефонну лінію зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України є безкоштовними та приймаються цілодобово).