назад
06.04.18

Комунікативні заходи в установах виконання покарань

050464

5 квітня 2018 року інтегратор Другого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Андрій Свєшніков провів робочу зустріч з заступником начальника установи з соціально-виховної та психологічної роботи Державної установи «Полтавська виправна колонія  (№ 64)» Олександром Вороною. Сторони обговорили напрямки співпраці, шляхи підвищення правової освіченості громадян та підготували графік дистанційного пункту доступу до безоплатної правової допомоги.

        Крім того, присутні домовилися про подальшу співпрацю, спрямовану на реалізацію загальнонаціонального правопросвітницького проекту Міністерства юстиції України «Я МАЮ ПРАВО!».

Цього ж дня, року фахівці Другого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги провели працівникам державної установи «Полтавська установа виконання   покарань (№23)» лекцію на тему «Трудові права та гарантії працівників слідчого ізолятору».sizo2

        Під час спілкування Андрій Свєшніков розповів про роботу Центру та дію загальнонаціонального правопросвітницького проекту Міністерства юстиції України «Я МАЮ ПРАВО!», який запроваджений з метою підвищення правової свідомості українців та інформування громадян щодо механізмів захисту їхніх прав у повсякденному житті у правовий спосіб.sizo1

        Кожен бажаючий мав можливість отримати юридичну консультацію. Питання, з якими звертались працівники стосувались спадкування земельної ділянки.

Нагадуємо, що реалізувати своє право на безоплатну правову допомогу громадяни можуть завітавши до Другого полтавського МЦ з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області, який працює за адресою: м. Полтава, вул. Європейська, 37/40, тел. (0532) 56-02-88.

          Цілодобово функціонує єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги – 0 800 213 103. Дзвінки зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України безкоштовні.