назад

Конопський місцевий центр налагоджує співпрацю з центром зайнятості

150805 1103 серпня 2015 року директори Конотопського місцевого центру безоплатної вторинної правової допомоги Олександр Муха та Конотопського міськрайцентру зайнятості Геннадій Толкачов підписали Меморандум про співпрацю. Відповідно цієї угоди Сторони погодилися співпрацювати в напрямку консолідації зусиль з організації роботи по наданню правової допомоги та юридичних соціальних послуг в інтересах осіб, які потребують безоплатної правової допомоги, а таких людей в центрі зайнятості немало.

150805 12

Одразу ж перейшли до справи.  Того ж дня, на семінарі для безробітних, які поставлені на облік, Олександр Муха та Валентина Волік розповіли про роботу центру безоплатної вторинної правової допомоги, детально пояснили присутнім про категорії осіб, які можуть отримати безкоштовно захист адвоката та відповіли на запитання присутніх. Слайди про діяльність центру визвали жваве обговорення.

Згідно домовленостей, Конотопський місцевий центр БВПД систематично буде приймати участь у семінарах з правової грамотності для безробітних, які щойно зареєструвалися в Центрі зайнятості. 

150805 13